dilluns, 29 de setembre del 2014

ALGUNS DELS MILLORS LLOCS PER PRACTICAR EL SUBMARINISME

Vols saber alguns del llocs més màgics on poder practicar el submarinisme? Doncs aquí tens un llistat amb quatre dels millors llocs.
  •  La Rivera Maya: és un dels llocs que pertany a Llatinoamèrica més visitats per a practicar el submarinisme. Allà hi ha una amplia diversitat per conèixer sota el mar :esculls, vaixells naufragats, submarinisme amb taurons toro i moltes més alternatives

RIVERA MAYA
    mar rojo
    EL MAR ROIG
  • El Mar Roig: està situat enter Àfrica i Àsia i es un dels llocs més famosos per a conèixer la diversitat d’espècies. En aquest lloc hi ha extenses plataformes de poca profunditat però amb 1000 tipus de peixos i amb més de 200 corals. 

  • La Gran Barrera de Coral d’Austràlia: aquesta es la barrera de corals més gran del món ja que esta formada per 260 kilòmetres de llarg i pot ser vista des de l’espai. Aquí es pot conèixer milers de tipus de peixos, corals i mol·luscs.
BARRERA DE CORAL D'AUSTRÀLIA

    micronesia
    MICRONÈSIA
  • Micronèsia: està format per mes de 2 mil petites illes en l’Oceà Pacífic i és la zona de major concentració de meduses en tot el món. En un dels llacs situats entre les illes existeix un d’aigua salada on les meduses viuen i, al no conviure amb depredadors, han perdut les cèl·lules urticants. 





                                                         
 LA GRAN BARRERA DE CORAL 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AQUÍ PODEU ESCRIURE LA VOSTRA OPINIÓ SOBRE EL BLOC!!!